Organizacija privatnih i korporativnih proslava

Organizacija svih vrsta proslava za male, srednje i velike grupe sa ponudom od 3 restorantske sale i 70 soba u dva hotela

Privatne proslave

Venčanja

Mala gostiona, na obali Palićkog jezera, idealno je mesto za Vaše venčanje, a naši organizatori će se potruditi da to bude zaista veličanstven dan za pamćenje. Nudimo Vam lično angažovanje svog tima, bogat izbor hrane i pića za svadbenu večeru, uz meni prilagođen Vašim željama. Uključeno je gratis noćenje sa doručkom u mladenačkom apartmanu u hotelu Park.

Krštenja

Pažljivo ćemo vas saslušati i organizovati nezaboravan događaj prema vašim zahtevima. Vaše je da nas kontaktirate i da nam iznesete detalje slavlja koje organizujete a sve ostalo prepustite nama.

Rođendani

Naš ambijent u kombinaciji sa posvećenošću našeg osoblja i kuhinje, ostaviće vam uspomenu do kraja života. Rođendan u krugu najdražih osoba, pamtiće se još dugo vremena.

Korporativne proslave

Godišnjice

Proslavite jubilej vaše kompanije, ojačajte poslovne veze i steknite nova partnerstva. Neka vaši zaposleni i ostali "stakeholder"-i ojačaju osećaj pripadnosti, uživajući u lično skrojenim korporativnim proslavama samo za vas.

Timska okupljanja

Timska okupljanja su izvanredan metod za podsticanje motivacije zaposlenih. Istraživanja su pokazala da pozitivna atmosfera na okupljanjima van radnog mesta podiže timski duh i osećaj pripadnosti. Organizujte timsko okupljanje kod nas po vašoj meri.