Park heroja 15 24 413 Palić | Hősök parkja 15, 24413 Palics | ПАРК ГЕРОЕВ 15, 24413 Палич

Restoran Mala gostiona

Legendarna i autentična, „Mala gostiona“ već 164 godine na obali jezera dočekuje svoje goste i priča najlepše Palićke priče.

O gostioni

Malo je pravih gurmana i ljubitelja dobre kuhinje koji nisu čuli za restoran „Mala gostiona“. Već 164 godine, na istom mestu i pod istim imenom, ovaj restoran čuva i prenosi najlepše palićke priče. Ambijent restorana prilagođen je jedinstvenoj arhitekturi Palića u stilu mađarske varijante secesije i dočarava zlatno doba Palića sa kraja XIX i početka XX veka.

Tradicija restorana još od 1994. godine je nedeljni porodični ručak po principu švedskog stola, sa bogatim izborom jela nacionalne i internacionalne kuhinje i sa pažljivo odabranom ponudom lokalnih specijaliteta.

Organizacija venčanja » „Recite “da” u prelepom ambijentu restorana “Mala gostiona”, sa tradicijom dugom preko 160 godina. Ambijent restorana prilagođen je jedinstvenoj arhitekturi u stilu mađarske varijante secesije i dočarava zlatno doba Palića sa kraja XIX i početka XX veka. “Elitte Palić” Vam nudi lično angažovanje svog tima, kako biste bili sigurni da će svaki korak Vašeg značajnog dana biti pažljivo isplaniran, a Vaša očekivanja ispunjena. Nudimo Vam bogat izbor hrane i pića za svadbenu večeru, uz meni prilagođen Vašim željama. “Elitte Palić” Vam poklanja gratis noćenje sa doručkom u mladenačkom apartmanu u garni hotelu „Park“. Mala gostiona, na obali Palićkog jezera, idealno je mesto za Vaše venčanje, a naši organizatori će se potruditi da to bude zaista veličanstven dan za pamćenje.“


+381 24 753447


Park heroja 15| 24413